OLD Forum Bug and Error Thread

Discussion in 'Announcements & Comments' started by texcross, Sep 11, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ZX9RCAM

    ZX9RCAM Over the Rainbow bridge... TGT Supporter

    27,044
    679
    113
    May 14, 2008
    The Woodlands, Tx.
    Slooooow today.....
     


  2. Charlie

    Charlie TGT Addict TGT Supporter

    37,140
    296
    83
    Mar 19, 2008
    Kerr County
    Not any slower than usual out here in the sticks! :green:
     
  3. AustinN4

    AustinN4 TGT Addict

    5,585
    482
    83
    Nov 27, 2013
    Austin
    Don't you mean: Slooooow again today?
     
  4. TxStetson

    TxStetson Well-Known

    1,453
    283
    83
    May 9, 2013
    Odessa, TX
    I believe there are some major bandwidth issues today.
     
  5. texcross

    texcross Active Member Admin

    847
    18
    38
    Aug 28, 2013
    Sanger, TX
    we are looking into it. server is good, server support says it's on the site possibly, perhaps a lagging plugin, checking though...
     
  6. robertc1024

    robertc1024 Not That Guy TGT Supporter

    15,105
    192
    63
    Jan 22, 2013
    San Marcos
    Mucho better now.
     
  7. ZX9RCAM

    ZX9RCAM Over the Rainbow bridge... TGT Supporter

    27,044
    679
    113
    May 14, 2008
    The Woodlands, Tx.
    Seems to be, thanks!
     
  8. ZX9RCAM

    ZX9RCAM Over the Rainbow bridge... TGT Supporter

    27,044
    679
    113
    May 14, 2008
    The Woodlands, Tx.
    Have we slowed down again?
     
  9. AustinN4

    AustinN4 TGT Addict

    5,585
    482
    83
    Nov 27, 2013
    Austin
    Oh yeah!
     
  10. ZX9RCAM

    ZX9RCAM Over the Rainbow bridge... TGT Supporter

    27,044
    679
    113
    May 14, 2008
    The Woodlands, Tx.
    Now it seems much better.
     


Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page